Opinie

7,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,2
Komfort
7,8
Lokalizacja obiektu
7,4
Udogodnienia
7,9
Personel
7,7
Stosunek jakości do ceny
7,3

Opinie

    Adam S.
    pl

    Ocena

    8,8
    7 lutego 2018

    good and peaceful place

    W opisie pokoju była wzmianka o 2 rozkładanych sofach natomiast miejscu zastaliśmy tylko 1. Na szafkach zauważyłem warstewkę kurzu a pod sufitem pajęczyny. W całym mieszkaniu jest sporo progów. Zameldowanie dopiero od godziny 15. The description of the room mentions 2 sofa beds but we found only 1. On the cabinets I found a layer of dust and under the ceiling some cobwebs. There are many thresholds in the whole apartment. Check-in is only from 3pm.
    Zadbane, spokojne miejsce. W pełni wyposażona kuchnia. Well cared and quiet place. Fully equipped kitchen.
    Wioletta
    pl

    Ocena

    7,9
    9 lutego 2017

    Miejsce warte polecenia, w dobrej cenie

    strop w jednej z sypialni był niski a wejście wymagało pochylenia osoby dorosłej (zagrożenie uderzenia)
    Czystość
    Izabela
    pl

    Ocena

    5,4
    30 sierpnia 2016

    Raczej tam nie wrócę

    Najbardziej nie podobał mi się stosunek do gościa. Od samego początku czułam się jak ktoś gorszy, kto na pewno coś zniszczy (konieczność wpłaty depozytu, co dziś jest w sumie śmieszne). Ponadto, nie wszystkie informacje odnośnie płatności etc. zostały przekazane przed dokonaniem rezerwacji (bezzwrotnej zresztą), z czego też wyniknął niepotrzebny dla mnie stres. Poza tym, po przybyciu na miejsce, musiałam czekać 20 minut pod drzwiami apartamentu na przyjazd właściciela, mimo, że wcześniej ustaliłam godzinę przyjazdu do obiektu. Łazienka wymagałaby remontu, ze względu na widoczną wilgoć i grzyb na suficie. Także pozostawienie jednej, malutkiej rolki papieru toaletowego na 2-dniowy pobyt (byłam z dwoma koleżankami) jest absurdalne. Na wymeldowanie umówiłam się na 10:00 rano. Pani, która miała sprawdzić stan apartamentu i oddać depozyt, a także posprzątać po nas, przybyła 10 minut wcześniej poganiając nas do wyjścia, po czym spędziła chyba dłużej niż te 10 minut na zaglądaniu pod poduszki, kanapy i liczeniu czy czasem kubka nie brakuje! To już mnie całkowicie rozbroiło i przelało czarę goryczy. Przy kolejnej wizycie w Berlinie na pewno skorzystam jednak z tradycyjnego hotelu.
    Odpowiadała mi lokalizacja apartamentu na parterze - nie trzeba było dźwigać bagaży po schodach, bo windy i tak nie ma, jako, że to kamienica. Plusem jest na pewno możliwość ugotowania sobie posiłku, czego nie można zrobić w hotelu oraz fakt, że praktycznie obok znajduje się Kaufland, gdzie można się zaopatrzyć we wszystko. Ogólne wrażenie miejsca jest OK, jednak niestety zostało przyćmione przez minusy, opisane powyżej.
    Iwona
    pl

    Ocena

    4,2
    14 czerwca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ba

    Ocena

    6,2
    4 maja 2018
    Small, not appropriate for five persons, beds are uncomfortable
    Shop is nearby by, easy access to city bus, quite zone , parking is free.
    Sergey
    by

    Ocena

    9,6
    6 stycznia 2018
    WiFi costs 15 Eur (free in our case) and the connection was not ideal so I bought a sim card. To collect the key you need to call the host in advance to german mob. The rest was fine, he arrived wo any delay and helped with advices.
    Good staff, equipment is excellent, close to public transport (U6, buses), there is a big shop in 50m. This is a network with 20 apartments in Berlin so the services and staff are very good. Prices were very attractive with discount that time.
    Masoud Eslami
    pl

    Ocena

    5,4
    5 listopada 2017
    You said there is free parking in front of building but it wasn't
    Warm enough and clean
    hu

    Ocena

    7,5
    12 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Amin Juaidi
    ps

    Ocena

    8,8
    11 września 2017

    Enjoy your south Berlin Stay

    clean and quiet.. easy to transportation
    Andrei
    md

    Ocena

    7,9
    22 maja 2017

    Good Apartment

    Thomas
    gb

    Ocena

    9,2
    24 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hilde Blaak
    nl

    Ocena

    2,9
    27 marca 2017

    Overall, this was a big disappointment.

    The service could have been much and much better. When arriving in the apartment everything looked fine, but when we announced we would leave very early it was not possible to check and give us our deposit back this early already. So we trusted the owner to transfer it back to us, but instead we received a message saying we had to pay them €360 for the damage we did, while we didn't do any damage and left the apartment very clean. Also we paid for WiFi which turned out not to work during our whole stay. I would certainly not recommend this apartment!!
    szmaron
    hu

    Ocena

    8,8
    22 lutego 2017
    I can only mention that we didn't find some kitchen equipment like baking sheet.
    Comfortable bed, nice facilities. Excellent shopping possibilities, Kaufland is next to the apartment (30 metres), and there is a LIDL in 5 minutes walk. Very good value for the money!
    Sheila
    ie

    Ocena

    10
    11 grudnia 2016
    Wifi was not working to well
    The apartment was beautiful, clean, lovely area, had comfortable beds that you just sink into after a busy day